top of page

SERVICES.

Je krijgt maar één  kans om een goede eerste indruk te maken op (potentiële) klanten.

Ik zorg ervoor dat jij gezien wordt. Wat jij voor ogen hebt, maak ik de realiteit. Online en offline. Zo kun jij jouw business in no-time nóg beter op de kaart zetten!

StudioA_logokleur_A_.png

HUISSTIJL ONTWERP.

De huisstijl van een bedrijf wordt ook wel de visuele identiteit genoemd. Het omvat alle grafische ontwerpen zoals het logo, beeldmerk, de kleuren, het lettertype en de vormen. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat je organisatie herkenbaarheid oproept bij de ideale klant.

StudioA_logokleur_A_.png

INFOGRAPHICS.

Iets uitleggen is vaak een stuk makkelijker als je het kunt laten zien. Dit kun je onder andere doen met infographics. Dit zorgt voor een overzichtelijke uitleg op bijvoorbeeld een website, bij een presentatie of in een brochure.

StudioA_logokleur_A_.png

DRUKWERK.

Naast het ontwerp van jouw huisstijl en logo, verzorg ik ook het drukwerk van de communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers en advertenties. Maar ook de opmaak van magazines en boeken lever ik print klaar bij je aan. 

StudioA_logokleur_A_.png

COPYWRITING.

Slagzinnen, slogans, CTA's, website teksten en social media posts. Alle teksten worden geschreven met commerciële doeleinden; het werven van klanten. Dit doe ik op een manier welke bij jou als persoon past. Zodat jouw (toekomstige) klanten zich altijd gehoord en begrepen voelen.

StudioA_logokleur_A_.png

SOCIAL MEDIA DESIGN
& MANAGEMENT
.

Focus jij je liever op ondernemen dan op het onderhouden van jouw sociale media kanalen? Geef het beheer van je social media uit handen. Ik zorg voor pakkende posts op de juiste tijden, bespreek de cijfers met je en maak daaruit nieuwe campagnes. Alles voor een nog groter bereik.

StudioA_logokleur_A_.png

FOTOBEWERKING.

De professionaliteit van je foto's schiet omhoog met een goede nabewerking. Het oppoetsen van wat oneffenheden, iemand verwijderen of toevoegen aan een foto of het minder overbelicht maken van dat ene shot. Ik zorg ervoor dat jouw foto's geperfectioneerd worden.

bottom of page